HOUSE RULES

KUĆNI RED
Kako bismo Vam osigurali ugodan boravak i otklonili moguće nesporazume molimo da se upoznate s kućnim redom. Prilikom potvrde rezervacije podrazumijeva se da ste s njime upoznati i suglasni, te da ćete ga se u potpunosti pridržavati. Nepridržavanje pravilnika kućnog reda može rezultirati otkazom rezervacije, te naplatom pune cijene boravka bez obzira na raniji prisilni odlazak.
1. Ako gosti otkažu rezervaciju nakon uplaćivanja pologa manje od mjesec dana prije dolaska, zadržava se kompletan iznos pologa. Ako do otkazivanja dođe više od mjesec dana prije dolaska onda zadržavamo 50% iznosa pologa, dok se preostalih 50% vraća gostima. Ovo pravilo se primjenjuje bez obzira na razlog otkazivanja.
2. Boravak u apartmanu gostima započinje u 14 sati prvog dana boravka, a završava u 10 sati posljednjeg dana boravka. Isti dan po dolasku, dužni ste predati domaćinu osobne isprave radi prijave u sustav eVisitor i podmiriti cjelokupni račun najamnine apartmana. Objekt koji ste unajmili dužni ste ostaviti u stanju u kakvom ste ga zatekli na dan dolaska - urednom i neoštećenom.
3. Ukoliko se odlučite da Vaš ugovoreni boravak prekinete ranije, dužni ste platiti cijelu rezervaciju boravka.
4. Domaćin Vam stoji na usluzi tijekom Vašeg boravka za sve informacije i pomoć koju trebate.
5. Temeljito uređenje i čišćenje apartmana vrši domaćin pri svakoj smjeni gostiju. Posteljinu mijenjamo prilikom svake smjene gostiju te svakih 3-5 dana za boravka gostiju u apartmanu, dok ručnike i krpe mijenjamo prema potrebi.
6. Gost je odgovoran za čistoću smještaja, te ga je obavezan održavati. Domaćin nije dužan čistiti i spremati za vrijeme boravka gostiju, ni odnositi smeće iz smještajnih jedinica. Tijekom ljeta molimo dnevno iznosite smeće iz apartmana.
7. Domaćin nema pravo u odsutnosti gosta ulaziti u iznajmljenu smještajnu jedinicu. Iznimku predstavljaju osobite okolnosti u kojim je neophodno ući unutra radi sprječavanja nastanka moguće štete ili opasnosti. O svom ulasku vlasnik je dužan izvijestiti goste u prvom slijedećem kontaktu. U slučaju opravdane sumnje domaćina da je bila napravljena šteta, gosti su obavezni omogućiti mu ulazak u smještajnu jedinicu radi provjere situacije.
8. Molimo Vas da čuvate iznajmljenu smještajnu jedinicu i odnosite se obzirno prema namještaju i opremi u interijeru i eksterijeru kuće. Nije dozvoljeno premještati namještaj između prostorija, te iznositi unutarnju opremu u drugu smještajnu jedinicu, izvan kuće ili na plažu (stolice iz kuhinje na terasu, pribor za pripremu i konzumaciju hrane u drugu smještajnu jedinicu, ručnike ili deke iz apartmana na plažu, i sl.).
9. Korištenje opreme i uređaja koji nisu sastavni dio ponude smještajne jedinice dozvoljeno je samo uz suglasnost domaćina.
10. Obavezno isključite klimu, rasvjetu, električna trošila i zatvorite slavine kad izlazite iz smještajne jedinice. Zabranjeno je bacati otpatke u zahodske školjke, umivaonike i druga mjesta koja nisu za to predviđena, odnosno na dvorištu i u neposrednoj blizini kuće.
11. U interijer i eksterijer smještajne jedinice je strogo zabranjeno dovođenje osoba koje nisu korisnici tog smještaja. Ukoliko budu pronađene osobe koje nisu registrirane ili nisu najavljene prilikom rezervacije, domaćin ima puno pravo otkaza smještaja svim gostima. Gosti iz drugih stanova u kući ili iz drugih kuća koje nisu u vlasništvu domaćina nemaju pravo boravka u ovom stanu bez njegovog izričitog dopuštenja.
12. Domaćin nije odgovoran za imovinu gosta, ali će učiniti sve u njegovoj mogućnosti da istu zaštiti i upozori gosta o mogućim opasnostima.
13. Dovođenje kućnih ljubimaca nije dopušteno, te vlasnik stana ima puno pravo otkaza smještaja bez posljedica plaćanja storno troškova.
14. Pušenje u apartmanima nije dozvoljeno. Pušenje je dozvoljeno na terasama apartmana. Molimo pušače da ne bacaju opuške oko kuće, dvorištu ili van njega te da poduzmu sve sigurnosne mjere u prevenciji požara i zbog svoje osobne sigurnosti.
15. Gost koji namjerno ili nehotice počini kvar ili štetu na imovini morat će domaćinu nadoknaditi puni iznos nastale štete. Na dan odlaska gost je obavezan osobno pozvati domaćina da uz njegovo prisustvo pregleda sve prostorije i kućne aparate kako bi dokazao da nije počinio štetu. Tek tada gost ima pravo napustiti smještaj. Sva počinjena šteta koja po odlasku nije prijavljena potraživat će se naknadno od gosta sudskim putem.
16. Od 23:00 sata do 7:00 sati je vrijeme noćnog mira, zabranjeno je stvaranje buke i remećenje mira te uznemiravanje drugih gostiju u kući. Osim što se apelira na primjerno ponašanje odraslih, molimo pripazite na ponašanje djece prilikom igre, a posebno na stvaranje PROPUHA I LUPANJE VRATIMA.
17. U apartmane nije dozvoljeno unositi oružje, zabranjene narkotike, niti bilo koje druge opasne stvari.

Želimo Vam ugodan i udoban boravak u našim apartmanima!

Domaćini apartmana:
obitelj Marčić

 


Apartman Sara&Kike
Apartman Sara&Kike
Turistička zajednica
Izrada web stranica Rezerviraj.hr